ASBEST

Vanaf 1 januari 2024 zijn asbestdaken verboden. Heeft u een dak waarin asbest is verwerkt, zorg dan dat u dit voor deze datum laat verwijderen. Vanaf 1994 is het gebruik van asbest al verboden, maar voor dat jaartal werd asbest veel gebruikt, bijvoorbeeld in golfplaten en dakleien.

De daken kunnen zijn aangetast door de invloed van weer en wind. Daardoor kunnen asbestvezels vrijkomen. En die vormen een gevaar voor de volksgezondheid. Is uw dak beschadigd? Dan kan uw gemeente eisen dat u het dak meteen moet laat verwijderen.

Wilt u uw bedrijfspand, bedrijfshal of loods verbouwen of slopen dan is asbestverwijderen verplicht! Uiteraard moet middels een asbestinventarisatie eerder vastgesteld worden of er ook asbest in uw pand zit. Staalbouw DtB kan daarna uw asbest volledig en professioneel verwijderen.

 

  • Stap 1 Inventarisatie van wensen.
  • Stap 2 Verkennen financiële mogelijkheden. (subsidie en fiscale voordelen)
  • Stap 3 Contouren van uw plan zijn helder. (werkvoorbereiding)
  • Stap 4 Plannen geaccordeerd. Formaliteiten rondmaken, asbestinventarisatie en sloopmelding voorbereiden en plannen.
  • Stap 5 Sanering en vervanging dak en of gevel in 2 dagen.

 

Wilt u naar aanleiding van het stappenplan meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek neem dan contact met ons op.

Referenties

Voor onze referenties verwijzen wij u graag door naar de referentie pagina waar u een selectie vind uit onze opgeleverde projecten.

Neem contact met ons op!

12 + 4 =

Staalbouw DtB 

 

Utrechtseweg 4a
3927 AV Renswoude

U kunt ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)318 - 64 01 74 of vul het contact formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Staalbouw DtB

Utrechtseweg 4a
3927 AV Renswoud

T +31 (0)318 - 64 01 74
E info@staalbouwdtb.nl

Voorwaarden Metaalunie